Koordirigent | Coaching voor koren & ensembles

 

Koordirigent regio Rotterdam

Zoeken jullie een koordirigent in Rotterdam en omstreken? Tijdelijk of voor langere tijd? Neem dan contact met mij op voor een kennismaking. Ik ben koordirigent bij een aantal koren en geef ook sessies stemcoaching aan koren. Er zijn regelmatig optredens en uitvoeringen. Bekijk de Agenda voor komende evenementen.

Coaching koren en ensembles

Vanuit mijn koor- en directie-ervaring bied ik koren en ensembles coaching aan in stemvorming en samenklank. Ik lever altijd maatwerk. Geen koor is hetzelfde, dus stel ik graag in overleg een passend plan op. Hierdoor kan ik koren van elk niveau ondersteunen. Ook workshops behoren tot de mogelijkheden.

Koordirigent-Rotterdam Roland Hangelbroek

Uitgangspunt en visie

Niet alleen resultaatgericht, maar ook procesgericht. De weg naar het doel en de kwaliteit hiervan is minstens zo belangrijk als het uiteindelijk klinkende resultaat!

Aandacht voor hóe je oefent

Ik maak gebruik van oefenstrategieën die zich richten op aandacht (mindfulness) en aandacht bij muziekbeoefening (Kenny Werner en The Inner Game of Music).