Laden Evenementen

Zingen en Kerstmis, ze horen bij elkaar zoals de piek bij de kerstboom!

Op drie zaterdagmiddagen (21 november en 12 & 19 december) gaan wij in ’t Klooster in R’dam Noord genieten van bekende in en onbekende Carols en kerstliederen uit verschillende streken van de wereld. En hoe kan je daar beter van genieten dan door ze zelf te zingen! Wie weet lukt dat wel driestemmig.

De workshopserie is laagdrempelig, maar er wordt wel wat voorbereiding gevraagd. Dat is niet erg, want de melodieën zijn niet ingewikkeld en hoe beter voorbereid je bent, des te leuker de repetities.

De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar.

Op zondag 20 december geven we dan een korte presentatie van wat we in de koorworkshop geoefend hebben op een grote Kerstuitvoering in de Bergsingelkerk, waaraan ook veel andere cursisten van het Muziekcentrum Rotterdam zullen meedoen.

Op de derde cursusdag, zaterdag 18 december, is er een Generale Repetitie voor die Kerstuitvoering.

Je kan je inschrijven door mij via deze link een email te sturen naar. De prijs voor dit kortlopende prijs is € 60,– inclusief BTW.

Na inschrijving en betaling van het cursusgeld op NL92 INGB0007368812, t.n.v Hangelbroek C&C, Rotterdam, o.v.v. “Carols zingen 2019”, krijg je bladmuziek en liedteksten thuisgestuurd, samen met geluidsbestanden, waarmee jij de melodie van jouw partij vast kan beluisteren en te oefenen.

Vertel het aan anderen!